Socijalistička partija Srbije: SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SPS OPOVO

05/04/2017

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SPS OPOVO
Opovo, 05. april 2017;
Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) zahvaljuje se svim članovima i simpatizerima SPS-a u opštini Opovo koji su izašli u nedelju na birališta i svojim glasom podržali zajedničkog kandidata vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Rezultat od 67,32% osvojen u opštini Opovo još jedan je dokaz da su socijalisti  ispoštovali odluku Glavnog odbora i Opštinskog odbora SPS-a i predsednika Ivice Dačića i dali svoj doprinos pobedi  Aleksandra Vučića u prvom krugu. Ovaj rezultat je pokazao koliko smo ozbiljno pristupili ovim izborima i zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke osvojili najbolji izborni rezultat u Južnobanatskom okrugu.
Očigledno je da je odluka rukovodstva SPS-a da podrži Aleksandra Vučića bila potpuno ispravna i da je omogućila da Vučić, kao zajednički kandidat, pobedi u prvom krugu, a sve zarad očuvanja političke stabilnosti.
Građani opštine Opovo, glasajući u ovolikom broju za zajedničkog kandidata naše koalicije, prepoznali su da je Aleksandar Vučić u ovom trenutku jedino i najbolje rešenje za predsednika Srbije, a pored toga su ocenili odličnom ocenom i politiku koju vode SNS i SPS na lokalnom nivou.

 

OO SPS Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije