Saopštenje opštinskih većnika Nebojše Gašića i Ankice Simin Damjanov: ODBORNIČE IZGLEDA DA STE MALO POBRKALI LONČIĆE

15/04/2016

Saopštenje opštinskih većnika Nebojše Gašića i Ankice Simin – Damjanov:
ODBORNIČE, IZGLEDA DA STE POBRKALI LONČIĆE

Opovo, 15. april 2016;
Poštovani odborniče Raliću. S obzirom, kako kažete, da ste pokretač ove akcije, trebalo bi da ste upoznati i sa ostalim detaljima u vezi podele paketa za bebe koju sprovodi i finansira Opština Opovo.
Činjenica je da nakon utvrđivanja spiskova i broja paketa, isti često danima stoje u prostorijama Opštinske uprave Opovo jer roditelji zbog radnih obaveza, zauzetosti i termina koji im ne odgovaraju, nisu u mogućnosti da preuzmu paket. S druge strane, roditelji iz Sakula, Barande i Sefkerina moraju odvojiti više vremena kako bi došli do Opova, a koliko god Vama to možda bilo nevažno, potrebno je i novca za autobuske karte ili gorivo.
Rukovodeći se načelom da je Opština Opovo servis građana, a kada je već u pitanju humanitarna akcija, uvedena je praksa da se paketi za bebe uručuju na kućne adrese i time roditeljima uštedi i vreme i novac. Akciju sprovodimo mi, kao najmlađi opštinski većnici, potpuno volonterski i koristeći sopstvena, privatna, vozila. Naravno, na kućne adrese dolazimo bez ikakvih stranačkih obeležja, a konverzacija se zasniva prvenstveno na čestitanju srećnim roditeljima.
Poštovani odborniče Raliću. Praksa uručivanja paketa za bebe sprovodi se već pet meseci. Čudno je da za sve to vreme niste kao odbornik postavili odborničko pitanje na sednicama Skupštine opštine Opovo, nego to činite sada u jeku predizborne kampanje. Slučajnost ili namera?

Opštinski većnici, Nebojša Gašić i Ankica Simin – Damjanov

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije