Gradski krenuo, putnici u autobusima: LINIJA GRADSKOG „MOST SPAJANJA“ BEOGRADA I OPOVA, IZJAVIO SINIŠA MALI

07/04/2016

LINIJA GRADSKOG „MOST SPAJANJA“ BEOGRADA I OPOVA, IZJAVIO SINIŠA MALI
Opovo, 07. april 2016;
[vsw id=”RWlLWsHc6p0″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Pred oko petstotina građana na potpuno krcatom platou Autobuske stanice Opovo, Opovčani su dočekali prve autobuse nove GSP linije i gradonačelnika Beograda Sinišu Malog. Van svih očekivanja, planirana mala svečanost pretvorila se u veliki miting.
DSC_0081

Već na prvoj stanici u Sefkerinu, autobuse Gradskog saobraćajnog preduzeća dočekalo je stotinak građana, a autobuse su do Opova pratili članovi Moto kluba „Fire Wheels“ na svojim motorima. U prvom autobusu nalazila se eminentna delegacija Grada beograda i Srpske napredne stranke u sastavu gradonačelnik Beograda Siniša Mali, član Izvršnog odbora SNS i koordinator za Južni Banat Branko Malović, šef odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Beograda i kandidat za predsednika Opštine Palilula Aleksandar Jovičić, direktor Direkcije za javni prevoz Grada Beograda Uglješa Mitrović i direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Željko Milković. Ceo događaj pratilo je više kamera i novinarskih ekipa nacionalnih tv stanica i pres redakcija.
DSC_0096

Po dolasku u Opovo gradonačelniku prestonice je trebalo desetak minuta da se probije do govornice kada su ga građani naše opštine dočekali ovacijama i želji da se s njim rukuju ili fotografišu.
DSC_0103

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo dr Zoran Tasić istakao je značaj ovog događaja za našu opštinu i pozdravio današnje goste.
DSC_0111

– Dragi sugrađani, stojim pred vama ponosan i zadovoljan što mogu da vam podnesem izveštaj o uspešno obavljenom zadatku koji ste nam zadali, nama, naprednjacima. Neću biti skroman, nemam prava na to. Mnogi pre nas imali su ovaj zadatak i pokušali su da ga reše ali ga nisu rešili. Nisu mogli, nisu znali, ili možda nisu hteli. Ne ulazim u njihove razloge, ali mi, naprednjaci, jesmo ispunili ono što smo obećali, rekao je predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo i još jednom istakao značaj Srpske napredne stranke i gradonačelnika Beograda u rešavanju ovog decenijskog problema Opštine Opovo.
DSC_0129

Gradonačelnik Beograda se zahvalio na dočeku koji su mu priredili građani naše opštine i najavio nastavak saradnje između Grada Beograda i Opštine Opova.

Linija 110 Padinska Skela – Opovo od danas funkcioniše i nemamo nameru da ovo radimo na jedan dan, kao što su radile demokrate 2004. godine. Ova linija kreće danas i radiće zauvek, poručio je Siniša Mali.

U ovom trenutku planirano je 15 polazaka dnevno na svakih osamdeset minuta, pa ako se pokaže potreba, broj polazaka će se i povećati.
DSC_0142

– Samo zajedno, ujedinjeni i složni, možemo neke stvari da menjamo i u Srbiji, i u Beogradu i Opovu, zato nam je važno da na izborima koje ćemo imati glasamo za Srpsku naprednu stranku, da imamo jedinstvenu vlast i mogućnost da promenimo Srbiju i na nivou Republike i na nivou Pokrajine, Grada Beograda i svih lokalnih opština, jer mi vremena više nemamo. Želimo da od Srbije napravimo zemlju   gde će se svakog dana otvarati nova radna mesta, a deci obezbedimo dobro školovanje da kada završe školu ne odlaze u inostranstvo nego ostaju u mestima gde su rođeni, rekao je gradonačenik Beograda Siniša Mali.

Po završetku svečanosti, gradski autobusi su sa putnicima krenuli nazad za Padinsku Skelu, dok su predstavnici Opštine Opovo, Opštinskog odbora SNS Opovo i Grada Beograda posetili Barandu gde ih je ispred Doma kulture dočekao, takođe, impozantan broj građana.
DSC_0146 DSC_0153 DSC_0173

Delegaciju Grada Beograda, ispred stranke su dočekali Ljiljana Vukašinović i Nebojša Kovačević, dok se ispred građana gostima obratila poznata književnica i prosvetni radnik Nada Kljajić. Siniša Mali je posetu iskoristio za razgovor sa građanima Barande i poručio im da je nova gradska linija „most spajanja“ između Beograda i Opova, i da će nova linija vrlo brzo biti produžena i do Barande.

– Mi smo prve komšije i moramo se oslanjati jedni na druge. Tokom poslednje decenije Vojvodina je upravljanjem Demokratske stranke značajno osiromašena i naš cilj je da to ispravimo jer svi smo građani jedne države – Države Srbije, rekao je okupljenim građanima gradonačelnik Beograda, poručivši im da na izborima 24. aprila zaokruže broj jedan i podrže politiku premijera Aleksandra Vučića.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije