Izborni marketing: KONVENCIJA KOALICIJE SPS – JS U NOVOM SADU

20/03/2016

KONVENCIJA KOALICIJE SPS – JS U NOVOM SADU
Novi Sad, 20. Mart 2016;
Koalicija Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, počela je predizbornu kampanju za vanredne parlamentarne i redovne pokrajinske izbore iz Novog Sada. Čelnike ove koalicije dočekala je prepuna najveća hala u Vojvodini, novosadski SPENS, u kojoj su bili i Opovački socijalisti.
IMG_0193

U prepunoj sali novosadskog Spensa održana je svečana konvencija Koalicije SPS-JS kojom je označen početak predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore koji se održavaju 24. aprila. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić istakao je da smo mi socijalisti sledbenici naših predaka, naslednici partije iz vremena Komunističke partije.
DSC_0186

„Vojvodina je srpska autonomija. To je autonomija u Srbiji, a ne protiv Srbije i za to je potreban glas naroda. Ova koalicija je pokazala da je istinski narodna“, rekao je Ivica Dačić i dodao da građani ne treba da veruju pričama, ali da moraju da veruju svojim očima. Kakav je Palma domaćin u Jagodini, takvi domaćini nam trebaju u Vojvodini i svuda u Srbiji.
DSC_0169

„Socijalistička partija Srbije, prisutna je na političkoj sceni već 26 godina. Mi smo ispravili sve svoje greške iz prošlosti, a oni koji su došli posle nas su pokazali koliko smo mi zapravo bili dobri. Naša misija je da Srbija bude jaka, sigurna i socijalno pravedna. Zato je SPS važna za budućnost naše zemlje“, rekao je Ivica Dačić.
DSC_0099

Dušan Bajatović, predsednik Pokrajinskog odbora SPS u Vojvodini rekao je da mi socijalisti želimo da gradimo društvo slobodnih ljudi. Biti socijalista podrazumeva preuzimanje obaveze da se sloboda, solidarnost i dobrota moraju čuvati. Na ovim prostorima Srbi su vekovima negovali svoju tradiciju. Mi smo na to ponosni i dužni da Vojvodinu kao takvu čuvamo.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je broj tri sigurna kuća za građane Srbije. Obećao je građanima Vojvodine da će svoj model dovođenja investitora u Jagodinu, primeniti i na Vojvodinu i da će se boriti za decentralizaciju,  kako bi se svi gradovi i opštine ravnomerno razvijali.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije