Partija ujedinjenih penzionera Srbije: AKTIVNOSTI KOJE VRAĆAJU VERU U PARTIJU UJEDINjENIH PENZIONERA SRBIJE

10/03/2016

AKTIVNOSTI KOJE VRAĆAJU VERU U PARTIJU UJEDINjENIH PENZIONERA SRBIJE
Opovo 10. mart 206
Zbog nerada Opštinskog odbora u periodu od 29. Maja 2014. godine do isključenja iz Partije bivšeg predsednika Opštinskog odbora, Partiju je napustio jedan broj članova.
Prepoznavši politiku koju vodi SNS i njen kapacitet, rukovodstvo Partije se opredelilo da na ove izbore ide u koaliciji sa SNS-om. Preporuka je i gradskim i opštinskim organizacijama da se sledi politika rukovodstva Partije.
S tim u vezi , s obzirom na okolnosti koje su zadesile Opštinsku organizaciju u Opovu, Izvršni odbor Partije je imenovao svog poverenika., dao određena ovlašćenja za zaključenje koalikcionog sporazuma i zastupanje Opštinske organizacije.
7. Marta je zaključen koalicioni sporazum po kome će Opštinska organizacija imati jedno odborničko mesto.
Poverenik je predložio da to bude Antić Smiljka, koja je i u prethodnom mandatu uspešno zastupala interese naše Partije.
Izbornu listu su koalicioni partneri predali istog dana, koja je potvrđena 8. Marta.
Nakon okončanih izbora koalicioni partneri će se dogovoriti o raspodeli drugih funkcija..
Nakon svega dosad urađenog Opštinskoj organizaciji sledi konsolidacija i izbori novog rukovodstva.
Pozivamo sve dosadašnje članove, pa i one koji su napustili Partiju a nisu se ogrešili o Statut i Program Partije da se uključe u aktivnosti koje slede.Ovaj poziv s razlogom objavljujem jer se već jedan broj onih koji su apstinirali vraća u naše redove.
Pre svega u Mesnim organizacijama održati konferencije i osvežiti rukovodstvo novim kadrovima, zatim sledi održavanje vanredne Izborne skupštine i izbor opštinskog rukovodstva, te puno angažovanje na obezbeđenju što većeg doprinosa naše Partije ukupnim izbornim rezultatima Koalicije, kako bi smo opravdali očekivanja koalicionog partnera.
Pozivamo Pokrajinski odbor da preduzme određene mere i da nam se učine dostupnim sva dokumentacija kojom je raspolagala Opštinska organizacija, sobzirom da predhodni predserdnik još uvek nije predao dužnost, na način kako je preuzeo.
Poverenik OO PUPS-a Opovo Milivoje Stegić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije