Saopštenje Srpske napredne stranke: SPREMNI ZA IZBORE I ZA JOŠ VEĆE POVERENJE GRAĐANA

30/01/2014

SPREMNI ZA IZBORE I ZA JOŠ VEĆE POVERENJE GRAĐANA
Opovo, 30. januar 2014;
Dana 25. januara 2014. godine održana je 3. Skupština Srpske napredne stranke gde je jednooglasno, za njenog Predsednika, ponovo izabran Aleksandar Vučić. Vučić je na samom početku govorio o postignutim rezultatima, borbi protiv korupcije i kriminala. On je ocenio da je Srbija izvor političke stabilnosti u regionu. „Srbiju moramo da postavimo na zdrave noge, potrebno je da u narednom periodu izvršimo ozbiljne reforme u državi i društvu,“ rekao je Vučić.

Tokom obraćanja delegatima skupštine, Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je, da je došao momenat da se proveri volja i poverenje naroda i da je cilj naše stranke da na predstojećim vanrednim izborima pobedi, ali da SNS, ako pobedi neće vladati sama. “Ako dobijemo poverenje naroda, nećemo vladati sami, tražićemo široku podršku naroda, jer nam je ta podrška mnogo potrebna, potrebno je da radimo, a ne samo da kritikujemo, da pokazujemo delima, a ne samo rečima da smo sposobniji od naših prethodnika”, rekao je Vučić na izbornoj skupštini SNS.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Opova na skupštini je od 3.804 imao 12 delegata koji su predstavljali opovačke naprednjake.

Dana 28. januara 2014. godine, održana je sednica OO SNS-a Opovo, gde je doneta odluka da se formira opštinski Izborni štab stranke, gde je za šefa jednoglasno imenovan mr Zoran Tasić. Zoran se zahvalio članovima opštinskog odbora za imenovanje i rekao da je naše jedinstvo u donošenju odluka samo dokaz timskog duha i dobre atmosfere u odboru.

Stav opštinskog odbora je da se na predstojeće parlamentarne izbore mora izaći maksimalno ozbiljno i angažovano sa jasnim planom, a prioritet će bezuslovno biti briga o građanima.

1555300_10201236399933138_279529733_nTo smo i dokazali kroz skorašnje aktivnosti gde su posle više godina nakon snežne mećave staze po centru, ali i oko drugih objektima od javnog značaja bile raščišćene u saradnji sa Mesnom zajednicom u Opovu. Takođe planirani su i projekti donacije medicinske opreme Domu zdravlja i po prvi put uspostavljanje narodne kuhinje u Opovu sa ciljem brige o najugroženijim građanima.

1012047_10201236407533328_1498486102_n (1)Srpska napredna stranka će u narednom periodu nastojati da pokaže da je najodgovornija politička opcija u Srbiji i da iza nje stoje dela i rezultati i da nakon dobijanja još većeg poverenja građana predstoje suštinske reforme ka boljem životu za sve.

Srpska napredna stranka

Opštinski odbor Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije