Srpska napredna stranka Opovo: NOVA AKCIJA PREVENTIVNIH PREGLEDA U OPOVU, SUTRA U SAKULAMA I SEFKERINU

14/11/2015

Srpska napredna stranka Opovo:
NOVA AKCIJA PREVENTIVNIH PREGLEDA U OPOVU, SUTRA U SAKULAMA I SEFKERINU

Opovo, 14. novembar 2015;
U organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i njihovog Saveta za zdravstvo, uz saradnju, tehničku i kadrovsku podršku Doma zdravlja Opovo, danas je u prostorijama stranke organizovana akcija konultativno – preventivnih pregleda.
Kako ističu u Srpskoj naprednoj stranci, ova akcija, kao i naredne koje se planiraju, organizuju se u cilju obezbeđivanja konsultativno – preventivnih pregleda za građane koji nemaju zdravstveno osiguranje i teškog su materijalnog stanja, ali i za sve druge građane koji su zainteresovani da obave preglede ovakve vrste.
Za preglede su bile zadužene tri medicinske ekipe od kojih su dve obavljale stacionarne preglede u prostorijama stranke, dok je jedna ekipa radila prijavljene kućne posete. Tokom današnjeg dana, odnosno prepodneva, pregledano je 103 pacijenata, od čega 73 stacionarno i 30 u kućnim posetama.
P51114-102537
-Ovo je još jedna u nizu akcija Srpske napredne stranke, koja kao društveno – odgovorna politička partija brine o svim građanima i pokušava da onim građanima koji zaista nisu u materijalnoj situaciji, kroz ovakve programe i akcije obezbedi kvalitetnu zdravstvenu uslugu, izjavio je nakon završetka današnje akcije predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo dr Zoran Tasić.
DSCF4844
Akcija konsultativno – preventivnih pregleda nastavlja se sutra u Sakulama i Sefkerinu, gde će se kao i danas u Opovu obavljati stacionarni i kućni pregledi.
DSCF4843

DSCF4831

DSCF4817 - Copy
.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije