Kabinet predsednika opštine: SASTANAK SA DIREKTORIMA JAVNIH USTANOVA

15/10/2015

SASTANAK SA DIREKTORIMA JAVNIH USTANOVA
Opovo, 15. oktobar 2015;
U sklopu analitičkih procena i planiranja strategije lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov organizovao je sastanak sa direktorima javnih ustanova čiji je osnivač opština Opovo. Na sastanku su prisustvovali Pal Dečov (Opštinska narodna biblioteka Opovo), dr Sofija Popović (Dom zdravlja Opovo), Milica Cuca (Osnovna škola „Dositej Obradović“), Jelena Mitić (Predškolska ustanova „Bambi“) i Jelena Bjelica (Centar za socijalni rad Opovo).
DSC_0155

Direktori su upoznali predsednika opštine sa načinima funkcionisanja svojih ustanova, brojem zaposlenih, korisnicima, kao i svim pitanjima i tekućim problemima.

– Pored formalnog upoznavanja sa ljudima koji su na čelu opštinskih ustanova, primarni cilj ovog sastanka je bio da saznam kakva je njihova finansijska situacija i koje su njihove aktuelne, i pre svega realne potrebe, kako bi smo u skladu sa trenutnim mogućnostima uvrstili u rebalans budžeta koji nam predstoji, izjavio je nakon sastanka predsednik opštine.
DSC_0156

Inače, zbog specifične situacije u Javnom preduzeću „Mladost“ Opovo i ostavke direktora Rodoljuba Jasića, sastanak sa predstavnicima Mladosti održaće se zasebno u narednom periodu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije