OŠ. „Dositej Obradović“, Opovo ZAVRŠETAK PROJEKTA „JEDNAKE ŠANSE ZA OBRAZOVANJE DEVOJAKA U SRBIJI”

28/09/2015

ZAVRŠETAK PROJEKTA „JEDNAKE ŠANSE ZA OBRAZOVANJE DEVOJAKA U SRBIJI“
Opovo, 28. septembar 2015;
Tekst: Lidija Cvijović; Foto: Čeda Vučković: Projekat „Jedanake šanse za obrazovanje devojaka u Srbiji“ koji je realizovala Ekumenska hrišćanska organizacija iz Novog Sada i OŠ. „Dositej Obradović“, završen je posetom predstavnice Ekumenske humanitarne organizacije Stanke Janković i ekipe RT Vojvodina.
36748

Tom prilikom svim učesnicama projekta dodeljeni  su vaučeri za kupovinu školskog pribora, a učenice koje su pokazale najveći uspeh dobile su nagrade, tablet ili mobilni telefon.
Realizacija projekta u školi u Opovu i izdvojenim odeljenjima u Barandi, Sakulama i Sefkerinu, ocenjena je kao veoma uspešna, učenice su redovno pohađale dopunsku nastavu koja je organizovana, pokazale napredak u učenju, i napredak  u odnosu prema učenju i školi.
36751

Ovo je bila dobra prilika da učenice prepoznaju svoje potencijale i da steknu znanja i veštine koje će im omogućiti da budu uspešne u učenju i motivisane da nastave školovanje.

36742 36741

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal (video)

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal (video)

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal https://youtu.be/4P59HnA6QH4 OPOVO, 10. maj 2024 - Povodom dana Predškolske ustanove „Bambi“, centralnim zonama Sakula, Barande, Opova i Sefkerina prodefilovao je tradicionalni maskenbal naših najmlađih sugrađana i njihovih...

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije