Atarski putevi: PREDSEDNIK OPŠTINE SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE NA ATARSKIM PUTEVIMA

26/08/2015

PREDSEDNIMK OPŠTINE SA SARADNICIMA OBIŠAO RADOVE NA ATARSKIM PUTEVIMA
Sakule / Sefkerin, 26. avgust 2015;
Predsednik opštine mr Milorad Soldatović obišao je danas radove na atarskim putevima u Sakulama i Sefkerinu. U pitanju je završna faza ovogodišnjeg projekta „Uređenja atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo“, koja obuhvata tri kilometra puta u katastarskim opštinama Sefkerin, Opovo i Sakule.
DSC_0021

U pitanju su potezi Slatina u Sefkerinu, potezu Velika slatina – Gornje proletnje u Opovu i Zabran – Ugar u Sakulama. Soldatović je radove u Sakulama, gde je pored nove deonice urađena i rekonstrukcija dela stare deonice od prošle godine, obišao zajedno sa sakulskim odbornicima Veliborom Perišićem i Jovicom Nestorovim, dok je deonicu u Sefkerinu obišao sa rukovodiocem Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavkom Mančevim i stručnim saradnikom za poljoprivredu Opštinske uprave Opovo Milovanom Milankovim.
DSC_0009

Vrednost projekta je 8.702.280 dinara sa pdv-om, a sredstva su kao i ranijih godina obezbeđena preko godišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja državnog poljoprivrednog zemljišta (davanja u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta), a izvođač radova je firma Bajići Kop doo Borča.
DSC_0022

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Polaganje venaca u Opovu i Barandi https://youtu.be/2gbpX--_oV0 OPOVO, 9. maj 2024 – Povodom Dana pobede nad fašizmom u Opovu i Barandi su održane manifestacije polaganja venaca. Uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave, javnih ustanova i građanstva, u Opovu su na...

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu...

najnovije

najčitanije