Južnobanatski upravni okrug: NEBOJŠA DŽUNIĆ – NAJBOLJI POLICAJAC MESECA JULA

13/08/2015

NEBOJŠA DŽUNIĆ – NAJBOLJI POLICAJAC MESECA JULA
Pančevo, 11.avgust 2015. godine.
Nagrada „Policajac meseca“, ustanovljena na inicijativu načelnika Južnobanatskog upravnog okruga dr Zorana Tasića, dodeljena je i ovog meseca.
Na osnovu odluke komisije PU Pančevo za najboljeg policajca meseca jula izabran je Nebojša Džunić, policajac opšte nadležnosti policijske ispostave „Jug“ PU Pančevo, koji je pokazao izuzetne rezultate rada u oblasti kriminaliteta na teritoriji Okruga.
2
Južnobanatski upravni okrug nastavlja tradiciju dodele nagrade koja polako ali sigurno postaje sinonim za dobro obavljen posao, čast i zadovoljstvo jer uniforma se oblači da bi se pomagalo ljudima.
Načelnik Tasić u ime Južnobanatskog okruga najboljem policajcu uručio je diplomu i tablet računar, uputio iskrene čestitke i iskazao zadovoljstvo jer biti policajac je čast a nagrada je podstakla policijske službenike da posao obavljaju bolje, sa većom željom, elanom i svakodnevnim iščekivanjem odluke komisije kome je pripala čast da ponese titulu najboljeg.
Najbolji policajac je i ovog puta sa teritorije grada Pančeva, ali bi mi izuzetna čast i zadovoljstvo bili da u nekom narednom periodu bude neko sa druge teritorije Južnog Banata, Vršca, Alibunara ili neke druge opštine, istakao je načelnik Okruga.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije