Dom zdravlja Opovo: SERTIFIKAT O AKREDITACIJI DO 2018. GODINE

11/08/2015

SERTIFIKAT O AKREDITACIJI DO 2018. GODINE
Opovo, 11. avgust 2015;
Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije uručila je opovačkoj zdravstvenoj ustanovi Rešenje o izdavanju sertifikata o akreditaciji, čime se Dom zdravlja Opovo akredituje kao zdravstvena ustanova za koju je utvrđeno da ispunjava Standarde za akreditaciju zdravstvenih ustanova primarnog nivoa zdravstvene zaštite na period od avgusta 2015. do avgusta 2018. godine.

Ovim Rešenjem Dom zdravlja Opovo stiče sertifikat o akreditaciji za oblasti zdravstvene zaštite odraslog stanovništva, zdravstvene zaštite žena, zdravstvene zaštite dece, polivalentne patronaže, radiološke dijagnostike, laboratorijske dijagnostike, farmaceutske zdravstvene delatnosti, životne sredine, ljudskih resursa, upravljanja informacijama, rukovođenju i standardima upravljanja.
36347

U Domu zdravlja Opovo saglasni su da je menadžer ustanove iznašao sredstva da poboljšaju tehnički uslovi rada i zadovolje svi traženi kriterijumi.

– Uložen je ogroman napor da se zadovolje tehnički uslovi koji su bili veoma zahtevni. Bila su potrebna velika materijalna ulaganja, a veliki doprinos je došao od strane timova, koji su radili na akreditaciji, istakla je direktorka ustanove dr Sofija Popović.

Direktorka Doma zdravlja Opovo posebno ističe da je 70% ocena iz oblasti kvaliteta i bezbednosti pacijenata dobilo visoke ocene koje se kreću između 4 i 5.
36348

– Sertifikat o akreditaciji znači nam puno i otvara nam vrata u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, a naredni korak je akreditacija stomatološke službe koja će biti prva po redu na ocenjivanju u Srbiji, rekla je dr Sofija Popović.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije