Fudbal – Prva južnobanatska liga 29. kolo: PODMLAĐENI SASTAV RADNIČKOG NIJE SE OBRUKAO

31/05/2015

u SPORT

PODMLAĐENI SASTAV RADNIČKOG NIJE SE OBRUKAO
Baranda, 31. maj 2015;
Radnički – Mladost (O) 2:4 (0:3): U Barandi je danas je odigrana utakmica bez velikog takmičarskog značaja za obe ekipe, što je i rezultiralo opuštenom pristupu samoj igri.

Ekipa Radničkog nastupila je u krajnje podmlađenom sastavu. Veliki broj mladih igrača iz omladinske selekcije imali su priliku da se okušaju u ligaškoj utakmici prvih timova. Prvi deo utakmice mladi puleni trenera Dakovića nisu se najbolje snašli, što su gosti iz Omoljice iskoristili i obezbedili visoku prednost od velikih tri gola.

U nastavku meča konsolidovali su se redovi tima iz Barande što je rezultiralo time da je Dobrić u dva navrata uspeo da savlada čuvara mreže Mladosti. Vredi i spomenuti mladog Aleksandra Divljačkog, koji se dobro snašao na sredini terena. Bez obzira što je savladan četiri puta, i golman Radničkog Darko Eređin, imao je nekoliko prvoklasnih odbrana.

Raspoloženi Dobrić nije bio dovoljan za preokret ali na stranu rezultat, bitna je igra mladih fudbalera koji su pokazali da se na njih u buidućnosti može računati.

Radnički: Eređin, Dajlić, Dobrić, Lazin I (Ostojić 45’), Lazin N, Jovičin, Rošulj P, Rošulj N (Divljački 45’), Milovanov, Ilić, Jovanov.

Tekst: Branislav Babin

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije