Glas Opova: ČETIRI GODINE SA VAMA I ZA VAS, BUDUĆNOST PORTALA NEIZVESNA

29/05/2015

ČETIRI GODINE SA VAMA I ZA VAS, BUDUĆNOST PORTALA NEIZVESNA
Opovo, 29. maj 2015;
U ovo vreme pre četiri godine zvanično je počeo sa radom naš i vaš Internet portal „GLAS OPOVA“.  Tokom te četiri godine objavili smo (zaključno sa današnjim danom) 3302 priloga, vesti, reportaža i servisnih informacija i pri tom zabeležili 482.273 poseta (nažalost, zbog hakerskih napada i obaranja sajta u nekoliko navrata, brojač je resetovao oko 140.000 poseta).
Počeli smo sa skromnim potencijalima ali smo vrlo brzo postavili visoke profesionalne standarde i postali jedan od vodećih informativnih internet javnih glasila u regionu kada su u pitanju aktuelnost, kvalitet i broj priloga. Koliko smo postali relevantni govori činjenica da naše tekstove i fotografije preuzimaju i druga javna informativna glasila, a pojedini imaju stalne linkove ka našem sajtu posebno ona iz regiona. Pored informativne oblasti, naša redakcija se bavila i edukativnim projektima, humanitarnim akcijama, kulturnim i sportskim manifestacijama, bilo da je u pitanju kreacija, organizacija ili podrška putem medijske kampanje.
Tokom ovih godina GLAS OPOVA je evoluirao i napredovao u profesionalnom smislu ali je na ekonomskom planu situacija ostala „status quo“. Mada radimo na afirmaciji lokalne sredine, državni i privredni subjekti nisu prepoznali značaj i mogućnosti jednog ovakvog informativnog medija (nažalost i jedinog registrovanog informativnog javnog glasila na teritoeriji naše opštine), tako da minimalna sponzorstva koja dobijamo i ugovori koje ostvarujemo, ne mogu pokriti troškove egzistencije našeg i vašeg  javnog glasila. Situacija postaje sve teža i dalje postojanje Internet portala GLAS OPOVA ozbiljno je dovedeno u pitanje. Ono što u ovom trenutku možemo obećati, to ja da će redakcija raditi do jeseni, eventalno do kraja godine, a sve nakon toga zavisiće od ekonomskih prilika.

Redakcija „Glas Opova“

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije