Tribina NIS Petrol: ANKETA ZA POLJOPRIVREDNIKE

24/02/2015

ANKETA ZA POLJOPRIVREDNIKE
Opovo, 24. februar 2015;
U sali Skupštine opštine Opovo, predstavnici NIS-a organizovali su tribinu za poljoprivrednike naše opštine na kojoj su prisutne upoznali sa pogodnostima koje dobijaju koristeći njihove proizvode. Svi prisutni su dobili anketne listiće koje su popunjavali, a sam cilj sprovođenja ankete, kako navode predstavnici NIS-a je poboljšanje uslova prodaje goriva registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na NIS Petrol benzinskim stanicama.
33635
Pored pitanja koju vrstu goriva koriste i koliko goriva troše na godišnjem nivou, anketa sadrži pitanja kao što su opredeljujući faktor prilikom kupovine dizel goriva, da li poseduju aktiviranu Agro karticu, da li su zadovoljni popustom koji ostvaruju putem Agro kartice i šta je po njihovom mišljenju potrebno da kompanija NIS uradi kako bi dodatno ispunila njihove zahteve i olakšala posao.
Iz naše ankete i razgovora sa prisutnima nismo stekli utisak da su naši poljoprivrednici previše zadovoljni ovim popustima jer kako navode popust je isti kao i na svim benzinskim pumpama tako da NIS ne mogu postaviti kao prioritet.
33633 33632

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije