Grupa građana „Milorad Soldatović“: POLITIČKA SITUACIJA STABILNA, NOVI PROJEKTI U PLANU

December 26, 2014

POLITIČKA SITUACIJA STABILNA, NOVI PROJEKTI U PLANU
Opovo, 26. decembar 2014;
Odbornici i aktivisti Grupe građana „Milorad Soldatović“ večeras su u prostorijama lovačkog doma u Opovu održali svečani sastanak povodom kraja kalendarske 2014. godine. Prvi čovek ove neformalne političke organizacije mr Milorad Soldatović obratio se prisutnima i tom prilikom u kratkom ekspozeu izneo rezime aktivnosti i događaja tokom godine koja polako ostaje iza nas.
DSC_0114

Soldatović je analizirao lokalnu privrednu i političku situaciju istakavši da se grupa građana u uslovima reformi i teške ekonomske situacije dobro ponašala i dobro snalazila o čemu govore ovogodišnji projekti, a političku situaciju okarakterisao kao stabilnu nakon manjih turbulencija koje su se događale sredinom godine.

Soldatović je najavio i nove projekte tokom naredne godine, a svoje političke saborce pozvao da sve svoje potencijale usmere ka njihovoj realizaciji.
DSC_0116

pročitajte još i

Opozicija iz Sremske Mitrovice poziva Tompsona u Srbiju?

Opozicija iz Sremske Mitrovice poziva Tompsona u Srbiju?

Izvor: VojvodinauzivoGradska odbornica u skupštini grada Sremska Mtrovica koja je deo opozicione grupe građana ”Grad za sve nas”, Nataša Zec, pozvala je ustašu Marka Perkovića Tompsona da održi koncert u Srbiji, tačnije u sremskom selu Kukujevci, naseljenom prognanim...

najnovije

najčitanije