Liga socijaldemokrata Vojvodine Opovo – saopštenje: OO LSV OPOVO ČESTITA ČLANSTVU I GRAĐANIMA BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

24/12/2014

OO LSV OPOVO ČESTITA ČLANSTVU I GRAĐANIMA BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE
Opovo, 24. decembar 2014;
Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iza sebe ima veoma uspešnu godinu ispunjenu brojnim aktivnostima i vrednim radom.Kraj godine ,koji se približava, pravi je momenat da saberemo utiske,rezimiramo svoj rad i o tome podnesemo izveštaj građanima i članstvu.

Početak godine koja je za nama svakako su obeležili parlamentarni izbori i opštinski odbor LSV Opovo zadovoljan je rezultatom koji je na ovim izborima postigao.Iako su ,nažalost, ovi izbori  zemlju doveli u situaciju u kojoj je sada, satisfakciju nam je donelo to što su lokalni rezultati nedvosmisleno pokazali da su naši članovi i simpatizeri uz nas, odani i sigurni.Neposredno pred izbore Opovo su posetili funkcioneri LSV na čelu sa Nenadom Čankom i ova tribina izazvala je veliko interesovanje i ostavila izuzetno pozitivan utisak.

Predhodna godina bila je ispunjena akcijama, radom, zalaganjem i brojnim aktivnostima. Trudili smo se da pratimo situaciju u zemlji i na lokalu, da o svim važnim temama izrazimo svoj stav i zastupamo interese građana kao i uvek.

Započeli smo rad na reviziji članstva i dosadašnji rezultati  pokazuju da smo medju članstvom svoj ugled i reputaciju sačuvali. Možemo da se pohvalimo značajnim brojem novih članova i novih aktivista. U mesnim odborima i opštinskom odboru odabrano je novo rukovodsvo kao i u omladinskoj organizaciji i Forumu žena a za predsednika opštinskog odbora ponovo je izabran Petar Horvat.

U korak sa vrhom naše stranke pratili smo sve velike kampanje i akcije vodjene tokom godine. Trudili smo se da naše članstvo o svemu bude informisano putem naše facebook stranice „LSV Opovo“ i na štandu na pijaci,  i uključeno u sve važne projekte.

Svojim kontaktima u pokrajini uspeli smo da iniciramo neke projekte značajne za našu opštinu. Zadovoljstvo nam je što smo mogli da pomognemo da ponovo bude realizovan projekat „aktivan raspust“ koji već postaje tradicija, kao i da škole u Barandi  i Sefkerinu preurede salu za fizičko.Takodje, uz našu pomoć,neka lokalna sportska udruženja mogla su da realizuju svoja takmičenja.

Zbog teške finansijske situacije i štednje u zemlji ove godine nećemo organizovati novogodišnju proslavu, te koristimo ovu priliku da članstvu i građanima čestitamo predstojeće Božićne i novogodišnje praznike uz želje da nam naredna godina bude bar malo lakša i lepša. Opštinski odbor LSV Opovo ostaće odgovoran prema svom članstvu i nada se uspešnoj narednoj godini i realizaciji brojnih projekata koje ima u planu.

 

Opštinski odbor LSV Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije