Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

19/06/2024

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi bio efikasan ako bi se odradio u ovim uslovima, tvrde iz firme Aerosystem  i prenosimo njihovo obaveštenje u celini:

Poštovani,

Imajući u vidu talas ekstremno visokih tamperatura zbog kojih nije moguće efikasno i uspešno izvršiti tretman odraslih formi komaraca, obaveštavamo vas da tretman odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje planiran za četvrtak 20.06.2024 god odlažemo za prvi naredni pogodan termin.
 U saradnji sa vašim nadležnim službama ćemo vršiti kontinuirano praćenje situacije na terenu i blagovremeno najaviti izvršenje tretmana.
S poštovanjem,
AEROSYSTEM doo
SMEDEREVO

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

SEFKERIN, 11. jul 2024 – U Sefkerinu su danas startovali radovi na orezivanju krošnji i granja koje predstavljaju smetnju žicama na elektrovodovima. Lokalna samouprava i Mesna zajednica Sefkerin su u konsultaciji sa građanima detektovali 15 lokacija u Sefkerinu gde je...

najnovije

najčitanije