Prijem za članove školskog tamburaškog orkestra iz Sakula (video)

01/06/2024

Prijem za članove školskog tamburaškog orkestra iz Sakula

OPOVO, 31. maj/1. jun 2024 – Povodom osvajanja prvog mesta na Republičkoj smotri orkestara osnovnih škola i osnovnih muzičkih škola Srbije, predsednik opštine Miloš Markov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika primili su članove školskog tamburaškog orkestra Osnovne škole „Zoran Petrović“ iz Sakula, njihovog nastavnika muzičke kulture i dirigenta orkestra Dorel Marjanua i direktorku škole Danijelu Stanković.
Markov i Jožika su mladim muzičarima uručili prigodne poklone i novčane nagrade, a deca su zajedno sa predsednikom opštine posetili salu Kulturnog centra Opovo gde će u narednom periodu biti organizovan i njihov koncert.
Utisci dece su pozitivni i veoma su srećni ostvarenim uspehom. Orkestar broji 18 članova, a na republičkoj smotri su nastupali u kategoriji malih škola.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije