Opštinsko takmičenje u pružanju prve pomoći, Baranđani pobednici

14/05/2024

OPOVO, 14. maj 2024 – U organizaciji Crvenog krsta Opovo, 9. maja je po prvi put na teritoriji Opštine Opovo održano takmičenje u pružanju prve pomoći. Na takmičenju su učestvovale četiri ekipe u kategoriji podmlatka: OŠ “Dositej Obradović” Opovo,  OŠ IO “Sveti Sava” Sefkerin, OŠ “Zoran Petrović” Sakule i OŠ IO “Olga Petrov” Baranda.

Pobedu je odnela ekipa OŠ IO “Olga Petrov” iz Barande, drugo mesto osvojila je OŠ IO “Sveti Sava” iz Sefkerina, treća je bila OŠ “Dositej Obradović” iz Opova i četvrta OŠ “Zoran Petrović” iz Sakula.

Organizator je svim takmičarima čestitao na pokazanom znanju, a ekipi iz Barande poželeo mnogo uspeha i što bolji plasman na pokrajinskom takmičenju koje nas očekuje 8. juna u Rumi.

Ujedno su se zahvalili svim volonterima bez kojih ovo takmičenje ne bi moglo da se održi.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

SEFKERIN, 26/27. maj 2024 – Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“. Koncert je privukao veliku pažnju, a...

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

OPOVO, 27. Maj 2024 U nedelju 26.maja 2024.godine Dom zdravlja Opovo je u okviru akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizovao akciju besplatnih preventivnih pregleda. Pregledana je 31 odrasla osoba, konstatovan je povišen krvni pritisak kod 3 osobe,...

najnovije

najčitanije