Od danas prestaje obaveza upotrebe zimskih guma

01/04/2024

SRBIJA, 1. mart 2024

Sem povremeno pojačanog južnog i jugoistočnog vetra u košavskom području i na planinama, ostale vremenske prilike tokom prepodneva ne bi trebalo bitnije da ometaju vozače i utiču na bezbednu vožnju. To je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Od danas prestaje i zakonska obaveza za upotrebu zimskih guma.

Prave letnje tempertaure koje se danas očekuju donose i više biciklista i motociklista u saobraćaju.Prema poslednjim informacijama dobijenim od „Puteva“ Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5.15 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Gradini i na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se dva sata, a na graničnom prelazu Šid sat i po vremena.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije