PU Pančevo: U više od polovine nezgoda sa stradalima uticajni faktor nepropisna brzina

22/03/2024

U više od polovine nezgoda sa stradalima uticajni faktor nepropisna brzina

PANČEVO, 22. mart 2024
Od početka godine na putevima na teritoriji Policijske uprave u Pančevu, u saobraćajnim nezgodama teško je povređeno 15 lica, a lakše 93 lica, dok je smrtno stradalo šest učesnika u saobraćaju. U više od polovine nezgoda sa stradalima uticajni faktor je bila nepropisna brzina.
Činjenica je da vam brzina neće uštedeti vreme već će vam, naprotiv, ostaviti manje vremena da reagujete na opasnost na putu. Takođe, činjenica je da propisno vezan sigurnosni pojas, kao i propisan i bezbedan prevoz dece u vozilu, u slučaju saobraćajne nezgode, za dve trećine smanjuje opasnost od stradanja.
Vežite pojas, bezbedno prevozite  decu, sigurnost je na prvom mestu.
Napominjemo da je pažnja na putu ključ bezbednosti, a mobilni telefon u saobraćajnom toku odvlači pažnju na ekran. Zato, ostavite telefon, i dok ste u saobraćaju uzmite sopstvenu bezbednost u svoje ruke.

Saobraćajna policija Policijske uprave u Pančevu želi vam srećan i bezbedan put!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije