Vremenske prilike: I dalje toplo, sutra vetar u jačanju

10/02/2024

Sutra promenljivo oblačno, suvo, natprosečno toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče biti u slabljenju. Najniža temperatura od 11 do 13 °C, a najviša dnevna oko 21 °C.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će najjači biti u brdsko-planinskim predelima južne Srbije, kao i na jugu Banata i u donjem Podunavlju, gde se očekuju i udari olujne jačine. Kasnije posle podne i uveče će vetar biti u slabljenju. Kiša će padati na jugozapadu zemlje, i to naročito u pograničnom delu sa Crnom Gorom, kao i ponegde na jugu zemlje i severu Vojvodine, ali slabijeg inteziteta. Najniža temperatura od 7 do 14 °S, a najviša dnevna od 17 do 23 °S.

Početkom sledeće sedmice oblačno i hladnije, mestimično sa kišom u svim predelima Srbije, na planinama uz prelazak kiše u sneg i stvaranje/ povećanje visine snežnog pokrivača, a u drugoj polovini sedmice očekuje se suvo vreme sa dužim sunčanim periodima.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije