Novogodišnja noć: Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe (video)

31/12/2023

Markov i Simin Damjanov obišli dežurne službe

OPOVO, 1. januar 2024 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov obišli su tokom novogodišnje noći dežurne službe naše opštine – komunalce, policajce, vatrogasce i lekare. Markov i Simin Damjanov su prvo posetili fabriku vode. Nakon toga obišli su Policijsku stanicu gde ih je dočekao i komandir stanice, zatim su obilazak nastavili u vatrogasnoj stanici i na kraju svoj obilazak su završili u Domu zdravlja Opovo.

Predsednik opštine je istakao rad ovih javnih ustanova i preduzeća koji dežuraju tokom cele godine, a građanima Opštine Opovo čestitao novu godinu.

„Nastavljamo ovu našu tradicionalnu aktivnost iz prethodnih godina, u novogodišnjoj noći obilazimo dežurne službe u našim javnim ustanovama i preduzećima tamo gde postoje dežurstva. Porazgovarali smo sa ljudima koji su dežurni, zahvalili se što svoj posao rade odgovorno i uručili im posluženje kao jedan mali znak pažnje. Iskoristio bih priliku da čestitam sugrađanima novogodišnje praznike, da ih provedu na najlepši način i vidimo se u Novoj 2024. godini“, poručio je Markov.

Markov i Simin Damjanov su dežurnim radnicima ovih službi doneli slano i slatko posluženje uz želju da tokom novogodišnje noći imaju što manje posla.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije