Lokalna samouprava: Distribucija ogreva za zimu

29/12/2023

Distribucija ogreva za zimu

OPOVO, 29. decembar 2023 – I ove godine u okviru programa socijalne politike, lokalna samouprava je obezbedila nabavku i raspodelu besplatnog ogreva za zimu. Sprovedena je nabavka 60 tona briketa, a nakon procedure prijava i procene opštinske komisije, briketi su raspoređeni na 399 domaćinstava.

Distribuciju briketa koja se odvijala u Barandi obišli su predsednik opštine Miloš Markov, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević, opštinski većnik Aleksandar Veselinov i odbornik Predrag Ginculj.

„Ove godine smo obezbedili 60 tona briketa, što je najviše do sada. Briketi će biti raspoređeni za sve one porodice i domaćinstva kojima je to najpotrebnije kako bi im finansijski olakšali ovu zimu. Ovu distribuciju organizujemo dugi niz godina unazad i to je samo jedan od programa podrške za porodice i pojedince koje sprovodimo u okviru naše socijalne politike“, izjavio je Markov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije