Novogodišnja druženja penzionera na Fruškoj Gori i u Sakulama

24/12/2023

VRDNIK / SAKULE, 16/23. decembar – Pred novogodišnje praznike i naši penzioneri organizuje druženja. Tako je prošle subote Opštinsko udruženje penzionera Opovo organizovalo jednodnevni izlet na Frušku goru u kojem je učestvovalo oko 100 penzionera iz sva četiri opštinska mesta. U okviru aranžmana, penzioneri su imali doručak i ručak u vrdničkom hotelu „Termal“, kao i obilazak manastira Jazak i Ravanica. Tokom njihovog druženja na Fruškoj gori, obišli su ih predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov.

Penzioneri Opova na Vrdniku/Glas Opova

Novogodišnju proslavu imali su i sakulski penzioneri koje su pozdravili predsednik Opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović i predsednik opštine Miloš Markov. Nestorović se u ime svih penzionera zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci u njihovim aktivnostima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije