Projektno – tehnička dokumentacija za rekonstrukciju i sanaciju objekta Doma kulture u Sefkerinu

04/10/2023

NOVI SAD, 3. oktobar 2023 – Zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Radivoj Paroški uručio je u Pokrajinskoj vladi, ugovore o izradi projektno-tehničke dokumentacije, u vrednosti od 60 miliona dinara za 12 projekata u deset lokalnih samouprava u AP Vojvodini.

„Izrada projektno-tehničke dokumentacije prvi je korak u jačanju kapaciteta lokalnih samouprava i preduslov za realizaciju infrastrukturnih projekata od opšteg značaja u opštinama i gradovima AP Vojvodine”, istakao je Paroški. On je podsetio na to da su kriterijumi za ocenu projekata njihov značaj za razvoj i unapređivanje lokalne sredine u obavljanju poslova i efikasnost u pružanju usluga građanima, kao i podsticanje novih investicija koje doprinose razvoju jedinica lokalne samouprave.

Ugovor namenjen izradi „Projektno tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i sanaciju objekta Doma kulture u Sefkerinu, potpisao je predsednik Opštine Opovo Miloš Markov, koji je istakao značaj ove investicije koja će omogućiti nastavak projekata rekonstrukcije i sanacije objekata kulture na teritoriji naše opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije