Novo ruho sefkerinske škole od 1. septembra

08/08/2023

SEFKERIN, 8. avgust 2023 – Učenike Izdvojenog odeljenja „Sveti Sava“ u Sefkerinu, Osnovne škole „Dositej Obradović“, 1. septembra čeka renoviran enterijer školske zgrade. Letnji raspust je iskorišćen za sprovođenje radova na hoblovanju, lakiranju i fugovanju parketa u svim učionicama i hodnicima, kao i postavljanju pločica u delu hodnika kod fiskulturne sale.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i direktor Osnovne škole „Dositej Obradović“ Slaviša Miškov.

Novo ruho sefkerinske škole od 1. septembra: Foto/Glas Opova

„Kao prosvetni radnik koji je najveći deo svog radnog veka proveo u ovoj školi moram da izrazim veliko zadovoljstvo što je urađena ova velika rekonstrukcija enterijera zgrade. Moram da istaknem da je parket postavljen pre 61 godinu i da je ovo prvi put da se renovira. Inače, projekat je finansiran konkursnim sredstvima koje smo dobili od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice“ uz logističku podršku lokalne samouprave, izjavio je Miškov.

Kako se izgradnjom novog vrtića u Sefkerinu, predškolsko odeljenje preselilo u novi objekta, u nastavku ovog projekta uradiće se probijanje zidova i spajanje prostorija osnovne škole i nekadašnje predškolske ustanove, tako da će sefkerinska škola dobiti dodatne radne prostorije.

VIDEO

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije