RHMZ: Ujutro sveže, tokom dana sunčano i toplije, do 31 stepen

28/07/2023

Ujutro sveže, tokom dana sunčano i toplije, do 31 stepen

Srbija, 28. Jul 2023;  U Srbiji danas jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplije, uz uglavnom slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 8 do 16, a najviša od 28 stepeni do 31 stepen, saopštio je RHMZ. I u Beogradu jutro sveže, tokom dana sunčano i toplije, uz uglavnom slab vetar južnih smerova. Najniža temperatura od 13 do 16, a najviša oko 30 stepeni. U Srbiji za vikend toplo, sa najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni.

U subotu pretežno sunčano. U nedelju se, uz promenljivu oblačnost, kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom očekuju sredinom dana na severu, a posle podne i uveče ponegde i u ostalim krajevima, dok će se na jugu zadržati suvo i veoma toplo. U danima potom malo svežije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalnu pojavu kiše i pljuskova s grmljavinom. Maksimalna temperatura u većini mesta biće u intervalu od 26 do 31 stepen.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije