Javni pozivi za zakup i korišćenјe poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Opovo za 2024. godinu

26/07/2023

Opovo, 26. jul 2023
U skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu i Pravilnikom o uslovima i postupku davanja u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Opovo, raspisala je dva javna poziva za korišćenje polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Opovo za 2024. godinu i to :

-Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji opštone Opovo za 2024.godinu (OBRASCI)

-Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade polјoprivrednog zemlјišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Opovo za 2024. godinu (OBRASCI)

Rok za podnošenje dokumentacije je do 31. oktobra 2023. godine.

Obrazac zahteva može se preuzeti svakog radnog dana od 8 do 15 časova, u prostorijama Opštinske uprave opštine Opovo, Ulica Borisa Kidriča, br.10 ili sa sajta www.opovo.org.rs

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Najavljene izmene zakona o podsticajima u poljoprivredi

Najavljene izmene zakona o podsticajima u poljoprivredi

BEOGRAD, 19. jula (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević održao je sastanak sa predstavnicima sedam poljoprivrednih udruženja, a postignut je dogovor da Ministarstvo poljoprivede, šumarstva i vodoprivrede preduzme korake u cilju rešavanja zahteva koje su...

najnovije

najčitanije