Elektrodistribucija Pančevo: Radnici na terenu rade na otklanjanju kvarova

23/07/2023

Radnici na terenu rade na otklanjanju kvarova

PANČEVO, 22. Jul 2023
Iz Elektrodistribucije Pančevo obaveštavaju građane da jave ukoliko i dalje ima pokidanih provodnika nadzemne elektroenergetske mreže, i ujedno apeluju na strpljenje, jer radnici ovog preduzeća danonoćno na terenu rade na otklanjanju kvara.

Usled jakog nevremena na mnogim mestima došlo je do kvarova i kidanja provodnika nadzemne elektroenergetske mreže, navodi se u saopštenju Elektrodistribucije Pančevo.

Moguće je da provodnici koji se nalaze na zemlji, rastinju ili objektima budu još uvek pod naponom i opasni po život. Iz tih razloga apelujemo da građani ako primete takvu ili drugu sličnu situaciju, bez odlaganja prijave na sledeće brojeve telefona:
013 319 220 (PDC Pančevo)
013 833 781 (ODC Vršac)

„Imajući u vidu obim i stepen oštećenja nadzemne elektroenergetske mreže koju je pretrpela Elektrodistribucija Pančevo, još jednom apelujemo na strpljenje građana, jer su svi naši kapaciteti angažovani 24 sata dnevno na otklanjanju kvarova“, navodi se u dopisu koji je potpisao Slaviša Perenčević, direktor Ogranka Pančevo.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Jp Mladost: Sakule trenutno bez vode

Jp Mladost: Sakule trenutno bez vode

OPOVO/SAKULE, 25 april 2024 Trenutno su bez vode građani Sakula zbog kvara na uličnoj vodovodnoj mreži. Ekipe JP Mladost Opovo su na terenu i rade na otklanjaju kvara. Očekuje se da će kvar biti saniran oko 14 časova.

najnovije

najčitanije