Opovo: Grebani asfalt za deo Banatske ulice

27/06/2023

Grebani asfalt za deo Banatske ulice

OPOVO, 27. jun 2023 – U zajedničkoj akciji lokalne samouprave i građanske inicijative sprovode se radovi na nasipanju grebanog asfalta u delu Banatske ulice u Opovu.

U pitanju je oko 200 metara zemljanog puta na lokaciji „Detelina“ prema Vodici. Lokalna samouprava je obezbedila grebani asfalt, a građani koji su učestvovali u akciji distribuciju i mehanizaciju sa kojom su nasipali i ravnali grebani asfalt.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić. Markov je istakao značaj ovakvih akcija i saradnje lokalne samouprave i građana jer su upravo građanske inicijative osnova planiranja projekata.

„Zahvaljujem se svim građanima koji učestvuju u ovoj akciji, a mi ćemo kao lokalna samouprava i u budućnosti podržati svaku dobru građansku inicijativu“, poručio je Markov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije