Crveni krst: Petodnevni odmor za četvoro dece iz Opštine Opovo

20/06/2023

Petodnevni odmor za četvoro dece iz Opštine Opovo

OPOVO, 19. jun 2023 – U nameri ostvarivanja opšteg cilja, da se osnažuju deca u odrastanju za samostalan život, kroz poboljšanje sopstvenih kapaciteta (obrazovanje za humane vrednosti i razvijanje životno korisnih veština), i aktivno učešće u društvu u budućnosti, planom rada Crvenog krsta Vojvodine i odlukom Pokrajinske vlade, svake godine se izdvajaju sredstva za odmor i oporavak dece izmeđi 11 i 12 godina.
Ove godine petodnevni odmor za četvoro dece sa teritorije Opštine Opovo realizuje se u periodu od 19. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Vršac, Vršački breg.
Crveni krst Vršac obezbeđuje lekara za zdravstvenu negu dece, četiri kvalitetna obroka dnevno, letnju školu Crvenog krsta, potreban materijal za radionice i vaspitača koji će se starati o bezbednosti dece.
Decu iz naše opštine ispratili su predstavnici Crvenog krsta Opovo i lokalne samouprave koja je za decu pripremila poklon pakete.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije