Proslava Radničkog: Spektakularan vatromet u Barandi

19/06/2023

u SPORT

Spektakularan vatromet u Barandi
BARANDA, 19. jun 2023 – Baranđanske Vrane znaju da igraju fudbal ali znaju i da naprave dobru atmosferu kada slave. Povod za slavlje u subotu je bio povratak u Prvu južnobanatsku ligu koje je organizovano za igrače i prijatelje kluba u lovačkom domu, dok je na stadionu priređen spektakularan vatromet.

Video snimak vatrometa možete pogledati: OVDE

 

Baranđani su godinama bili stabilan član Prve južnobanatske lige i gotovo po pravilu plasirani u vrhu tabele. U sezoni 2015/16 zbog finansijskih i organizacionih problema istupaju iz lige. Međutim, već u prvoj sezoni u Drugoj južnobanatskoj ligi Radnički je trijumfalno prošao kroz baraž i vratio se u Prvu južnobanatsku ligu. Sezona 2017/18 je bila period konsolidacije (11. mesto), da bi naredne sezone završili na drugoj poziciji i plasirali se u baraž za ulazak u Vojvođansku ligu ali su u finalu sa čenćanskim Banatom nakon dva meča, koja su završena istovetnim rezultatom 1:1, izgubili na penale.

Nakon ove sezone sledi izuzetno loš period za fudbalere iz Barande. Prvo su se jedva spasili ispadanja (14. mesto), dabi 2020/21 bili poslednji na tabeli sa samo pet osvojenih bodova. Prošle sezone završili su kao peti u Drugoj južnobanatskoj ligi, ali su zato ove sezone ponovo obezbedili povratak u Prvu južnobanatsku ligu. Tokom cele sezone vodili su „bitku“ sa ekipom Budućnosti iz Banatskog Karlovca koja je na polusezoni bila prva, ali su Baranđani u nastavku imali fantastičnu seriju pobeda,dva puta savladali direktnog rivala i zasluženo osvojili šampionski pehar i plasman u viši rang.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije