Ministarstvo unutrašnjih poslova: Apel na građane da, pred put, na vreme podnesu zahtev za putne isprave

18/06/2023

Apel na građane da, pred put, na vreme podnesu zahtev za putne isprave

Beograd, 18. juna 2023
Povodom očekivano povećanog interesovanja građana za izdavanje putnih isprava u periodu sezone letnjih odmora, Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na građane da, ukoliko im je važnost pasoša istekla ili ga nemaju, blagovremeno podnesu zahtev za izdavanje putne isprave kako bi u što kraćem roku dobili dokument i krenuli na planirani put.
MUP podseća građane i da, ukoliko putuju sopstvenim automobilom, provere važnost saobraćajne i vozačke dozvole, kao i registracione nalepnice i na vreme, pre isteka važnosti, podnesu zahtev za izdavanje novih dokumenata. Važno je da na put krenete odmorni, poštujete saobraćajne propise i vodite računa o svojoj i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije