Republički Hidrometeorološki Zavod: Smena sunca i oblaka

11/04/2023

Smena sunca i oblaka
Srbija,11.april, 2023.
Očekuje se promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 13 °C do 18 °C.
U sredu i četvrtak umereno oblačno, toplo i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima. Vetar u sredu pre podne na istoku i u planinskim predelima  umeren i jak severozapadni, a od srede posle podne umeren, u košavskom području i na planinama i jak, južni i jugoistočni. U četvrtak posle podne na severu i zapadu, uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom. U petak oblačno, hladnije mestimično sa kišom, na planinama sa snegom uz ponovno pojačanje severozapadnog vetra. Zatim do kraja perioda umereno do potpuno oblačno, u subotu suvo, a od nedelje ponovo sa kišom, na planinama sa snegom.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije