WU17: Kadetkinje remijem sa Belorusijom završile takmičenje u elit rundi kvalifikacija

18/03/2023

u SPORT

Kadetkinje remijem sa Belorusijom završile takmičenje u elit rundi kvalifikacija

STARA PAZOVA, 18. mart 2023 – Tri meča, dva poraza (Španija i Danska) i remi u poslednjem kolu sa Belorusijom – 0:0 bilans su ženske kadetske fudbalske selekcije Srbije u elit rundi kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Posle dva ubedljiva poraza od Danske (0:5) i Španije (0:5), naše devojke nisu uspele da savladaju Belorusiju i kvalifikacije su okončale bez postignutog gola. I kao poslednje u grupi, zbog lošije gol razlike (0:10), a Španija je pobedom protiv Danske (3:1) završila kao prvoplasirana i tako izborila plasman na Prvenstvo Evrope.

SPORTSKI centar FSS u Staroj Pazovi. Crveni karton: Popović (Srbija) 90+1.

BELORUSIJA: Vjasel, Imfomik, Haršikova, Taraduda, Drazdova, Kalinoskaja, Maher, Siniaskaja (89. Iskarava), Kacinel (46. Karabanko), Kavaliova, Putsikovič.

SRBIJA: Milić, Topalov, Milovanović, Gajić, Ilić, Sinanović (76. Jovičić), Marković (62. Čingelić), Popović, Tešnjak (76. Vesić), Nikolić (46. Vasić), Uvalin (46. Kuburović). Selektor Aleksandar Petrović.

Izvor: FSS

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije