Miloš Đorđević: Prvak beogradskog Narodnog pozorišta ponovo u Opovu

02/03/2023

Prvak beogradskog Narodnog pozorišta ponovo u Opovu

OPOVO, 2. mart 2023 – Miloš Đorđević je široj filmskoj i televizijskog publici uglavnom poznat po sporednim i epizodnim ulogamana, koje su po pravilu maestralne minijature. Međutim, na pozorišnoj sceni Đorđević je glumački as koji bukvalno nosi svaku predstavu. U dva navrata, u to je imala prilike da se uveri i opovačka publika kada je Đorđević nastupao u pozorišnim komadima „Udaj se muški“ i „Pomahnitali“.  Ovaj vrsni glumac, ponovo će nastupiti na sceni Kulturnog centra Opovo 16. marta u predstavi „Sokin i Bosina“, urnebesnoj komediji u kojoj pored njega igraju Ljiljana Blagojević, Kalina Kovačević i Vesna Stanković.

Miloš Đorđević je prvak Narodnog pozorišta u Beogradu, a pored glume bavi se i pozorišnom režijom. Od 2019. godine je profesor na Fakultetu savremene umetnosti na odseku glume. Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada za glumačke bravure i pozorišnu režiju.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije