Sakule: Ovčarski dan u subotu 1. aprila

01/03/2023

Ovčarski dan u subotu 1. aprila

 

SAKULE, 1. mart 2023 – Mada smo navikli da to bude u subotu poslednje dekade marta, ovogodišnji Ovčarski dan održaće se ovog puta 1. aprila.

Organizator ove velike agro manifestacije Udruženje stočara „Ovčar“ iz Sakula objavilo je program 27. po redu Ovčarskog dana.

U petak, 31. marta, u svečanoj sali Mesne zajednice Sakule, od 19:00 časova biće otvorena izložba.

U subotu, 1. aprila je celodnevni program. Od 8:00 časova počinje takmičenje u kuvanju čobanca i smotra ovaca i krava. Sat vremena kasnije Izložba narodne radinosti i izložba sitnih životinja i ptica. U 9:30 na velikoj bini kreće kulturno umetnički program, gde će u 11:00 časova biti priređeno i svečano otvaranje manifestacije. Od 10:00 časova počinje izložba poljoprivredne mehanizacije, u 13:00 časova sledi Sakulski derbi, trka na magarcima i konačno od 15:00 časova koncert grupe Garavi sokak.

Kao i svake godine u parku će biti veliki prodajni bazar, kod bine je organizovana tombola, a tokom celog dana biće otvorena izložba Zorana Petrovića u Mesnoj zajednici Sakule.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

IO Olga Petrov: U Barandi obeležen Dan škole

IO Olga Petrov: U Barandi obeležen Dan škole

BARANDA, 30. maj 2024 – U izdvojemom odeljenju „Olga Petrov“ u Barandi – Osnovne škole „Zoran Petrović“ svečanom akademijom proslavljen je Dan škole, koji se obeležava povodom 9. maja, dana kada je streljana Narodni heroj Olge Petrov i Dana pobede nad fašizmom....

najnovije

najčitanije