Manifestacije: Sledeće subote “Vino, muzika, kobasice” u Padini

19/02/2023

Sledeće subote “Vino, muzika, kobasice” u Padini

Padina 19 februar 2023
Društveno-zabavna manifestacija sa gastronomskim elementom “Vino, muzika, kobasice” održaće se 25. februara u Padini.

Ljubitelji dobre zabave, slovačke narodne muzike i domaće kobasice i vina moći će da uživaju u svim pomenutim elementima na jednom mestu.

Vino, muzika, kobasice je društveno-gastronomska manifestacija takmičarskog karaktera, na kojoj se, pored dobre zabave, može takmičiti i za najbolji domaći proizvod.

Manifestacija je, po pravilu, uveličana i kulturno-umetničkom komponentom, a ove godine će se za dobro raspoloženje pobrinuti Vladimir Halaj i Saša Roharik.

Ova manifestacija Mesnog odbora Matice slovačke u Padini, koja ima tradiciju dužu od četvrt veka, jedna je od omiljenih u Padini. Ove godine održaće se u restoranu Hole, a ulaz je 1.500 dinara. Večera, jedno piće i torta su uključeni u cenu.

Za takmičenje je potrebno najkasnije do 25. februara u 12 časova doneti dva litra vina ili 1 kg sušene kobasice u salon nameštaja “Padinakomerc”.

Zainteresovani koji se odluče da subotnje veče 25. februara provedu u dobrom i veselom društvu mogu nabaviti karte i dobiti više informacija u salonu nameštaja “Padinakomerc” na 667-275 ili kod Zlatka Šimaka na broj 063 822 35 09.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije