Projekti: Uskoro radovi na rekonstrukciji i adaptaciji Vile Mis Helena

27/01/2023

Uskoro radovi na rekonstrukciji i adaptaciji Vile Mis Helena

OPOVO, 27. janaur 2023 – U kabinetu predsednika opštine održan je radni sastanak povodom realizacije projekta rekonstrukcije i adaptacije Vile Mis Helena u Opovu.
Na radnom sastanku su učestvovali predstavnici lokalne samouprave, izabranog izvođača radova i nadzornog organa.
„U pitanju je inicijalni sastanak kako bi konkretizovali i precizirali tok i realizaciju projekta i na taj način izvođača radova što pre uveli na gradilište“, izjavio je predsednik opštine Miloš Markov.
U pitanju je kapitalni projekat iz oblasti kulture koji sufinansira Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Ukupna vrednost projekta je oko 65 miliona, od čega Pokrajina finansira projekat sa 50 miliona, dok lokalna samouprava partiocipira sa 15 miliona dinara

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije