Kabinet predsednika opštine: Markov čestitao Božić

06/01/2023

Markov čestitao Božić
OPOVO, 6. januar 2023 – Predsednik opštine Opovo Miloš Markov čestitato je Božić vernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru.
„U ime Opštine Opovo i svoje lično ime, sveštenstvu i svim vernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru od srca čestitam Božić. Želim vam da praznik proslavite u miru, ljubavi, spokoju i radosti u krugu svojih najmilijih. Mir Božiji, Hristos se rodi“, poručio je predsednik opštine.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije