JP Mladost Opovo: NOVI BAŽDARENI VODOMERI ZA SVAKO DOMAĆINSTVO

14/10/2014

NOVI BAŽDARENI VODOMERI ZA SVAKO DOMAĆINSTVO
Opovo, 14. oktobar 2014;
U periodu od oktobra 2014. do maja 2015. godine, svi stari vodomeri biće zamenjeni novim baždarenim, najavio je danas direktor JP „Mladost“ Opovo Rodoljub Jasić.
Zamena će se vršiti sukcesivno po svim naseljenim mestima, a prirotet zamene imaće korisnici koji su reklamirali povećanu potrošnju vode , kao i oni kojima se povećana potrošnja javila i nakon ranijih zamena mehaničkih vodomera.
DSC_0090

– Kompletna zamena se radi pre svega zbog tačnosti potrošnje vode jer vodomeri koji su sada u upotrebi nisu baždareni i po više decenija, izjavio je direktor JP „Mladost“ Opovo. Novi vodomeri su bažadreni i zapečaćeni tako da je gotovo nemoguće da pokažu drugačije stanje od onog koje je realno, poručio je Rodoljub Jasić.

Korisnici vodovoda biće unapred obaveštavani kada će se u njihovim domaćinstvima vršiti zamena, a cena novih vodomera je 1.869,60 dinara. U komunalnom preduzeću ističu da se demontaža i montaža ne naplaćuje i da cena podrazumeva samo fabričku vrednost vodomera. Zamena se može platiti na licu mesta preko priznanice ili u direkciji JP „Mladost“ Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije