Lokalna samouprava: Za mališane naše opštine 1051 novogodišnji paketić (video)

28/12/2022

Za mališane naše opštine 1051 novogodišnji paketić 


OPOVO, 28. decembar 2022 –  Poslednjom, četvrtom priredbom u Opovu, završena je novogodišnja manifestacija za decu gde je lokalna samouprava u saradnji sa Crvenim krstom Opovo podelila 1051 novogodišnji paketić. Po mestima, 171 Sakule, 151 Baranda, 249 Sefkerin i 450 Opovo.
U svakom mestu je organizovana priredba sa pozorišnom predstavom u izvođenju vaspitačica Predškolske ustanove „Bambi“, a nakon toga su tri Deda Mraza dellila novogodišnje paketiće prema uzrastu, od najmlađih, rođenih ove godine, do četvrtog razreda osnovne škole.
Prisutne roditelje i decu pozdravio je predsednik opštine Miloš Markov, a za naš portal je rekao da mu je ovo jedna od najdražih akcija jer je namenjena najmlađima.

Lokalna samouprava je u saradnji sa Crvenim krstom Opovo podelila 1051 novogodišnji paketić; Foto/Glas Opova

„Danas završavamo našu manifestaciju podele novogodišnjih paketića za naše najmlađe. Ovo je druga godina kako sprovodimo to na način da sva deca sa teritorije naše opštineod nula do 10 godina, da tako kažem, dobiju novogodišnji paketić, a u pitanju je nešto više od 1000 paketića. Danas je bio poslednji deo performansa u Opovu gde je podeljeno nešto više od 400 paketića. Ovo je meni lično jedna od najdražih akcija s obzirom da je namenjena našim najmlađim sugrađanima i ceo taj doživljaj nisu samo novogodišnji paketići, nego i predstava koju oni pogledaju, vide sa sa svojim drugovima i drugaricama i zaista mislim da je ideja dobra tako da ćemo nastaviti i u narednom periodu da je realizujemo“, poručio je Markov.
Praksa podele novogodišnjih paketića za svu decu mlađe starosne dobi u našoj opštini startovala je prošle godine i naišla je na veoma pozitivan odjek i roditelja i dece.
Priredbe su se održale u osnovnim školama „Zoran Petrović“ i „Dositej Obradović“  i njihovim izdvojenim odeljenjima, za dekoraciju je bila zadužena Robna kuća „Luka“, dok je režiju i scenario pozorišne predstave potpisala vaspitačica Sanja Stefanov.
Lokalna samouprava je obezbedila i besplatno fotografisanje dece sa Deda Mrazom, a za preuzimanje fotografija roditelji će biti obavešteni putem informativnih medija.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije