JP Mladost Opovo: NOVOGODIŠNJI SKUP ZAPOSLENIH

27/12/2013

NOVOGODIŠNJI SKUP ZAPOSLENIH
DSC_0131Opovo, 27. decembar 2013
Zaposleni u JP „Mladost“  okupili su se danas povodom svečanosti koju održavaju tradicionalno svake godine uoči novogodišnjih praznika. Pored radnika firme na svečanosti su bili prisutni predsednik opštine mr Milorad Soldatović, rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev i predsednik Upravnog odbora JP Mladost Dragomir Mišković.

Vd direktor JP Mladost Rodoljub Jasić pozdravio je svoje radnike i goste rekavši da se na čelu firme nalazi tačno godinu dana. Jasić se zahvalio svim radnicima na požrtvovanju i DSC_0137profesionalnosti ističući operativni sektor firme čiji su radnici konstantno na terenu bez obzira na vremenske uslove. Jasić se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći, kao i svom prethodniku Slavku Mančevu na saradnji i savetima. Istovremeno Jasić je rekao da je puno naučio od svog prethodnika ali i pojedinačno od svih radnika firme.

Koincidencija ili namera, tek na čelu stola sedela su dva nekadašnja i jedan aktuelni direktor JP Mladost. Predsednik opštine Milorad Soldatović, direktor ove firme u periodu od 2000. do 2004. godine, takođe je pohvalio terence istakavši da zna kakav teret i obaveze nosi njihov rad. Soldatović se pohvalno izrazio o radu vd direktora istakavši da se nada da će Jasić nastaviti obavljanje ove funkcije i nakon DSC_0140završetka konkursa za imenovanje direktora. Saradnju sa Jasićem je pohvalio i Slavko Mančev, direktor JP Mladost od 2004. do 2012. godine, rekavši da je uvek na raspolaganju svojoj bivšoj firmi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije