Narodni muzej Pančevo: Promocija knjige “Ukusi Deliblatske peščare – gastronomsko nasleđe”

08/11/2022

Promocija knjige “Ukusi Deliblatske peščare – gastronomsko nasleđe”
PANČEVO, 8. novembar 2022 – U sredu, 9. novembar 2022. godine u 18 časova, u svečanoj sali Narodnog muzeja Pančevo biće priređeno predstavljanje knjige “Ukusi Deliblatske peščare – gastronomsko nasleđe”.
Zajednički istraživački projekat Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka iz Beograda i Narodnog muzeja Pančevo rezultirao je novom knjigom “Ukusi Deliblatske peščare – gastronomsko nasleđe”.
Urednik knjige je politikolog i istraživač Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka Dejan Zagorac, a doprinos terenskim istraživanjima dali su i stručnjaci iz Narodnog muzeja Pančevo, etnolog Aleksandra Jakovljević, istoričar Srđan Božović i fotograf Radovan Đerić. Osim njih u projektu su učestvovali i Zavod za zaštitu spomenika kulture u Pančevu, Klaster Deliblatska peščara, udruženje “Novoseljanke” iz Banatskog Novog Sela i mnogi mnogi drugi.
Knjige je nedavno veoma uspešno promovisana predstavnicima medija u Muzeju i u Deliblatu u organizaciji Narodnog muzeja Pančevo, ZAPROKULA-a i Klastera Deliblatska peščara.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije