Opštinska liga: Sakuljani usamljeni na vrhu tabele

23/10/2022

u SPORT

Sakuljani usamljeni na vrhu tabele
SAKULE, 23. oktobar 2022 – Novom ubedljivom pobedom i nerešenim ishodom najvećeg konkurenta, Sakuljani su se osamili na prvoj poziciji i u ovom trenutku postali najozbiljniji kandidat za ulazak u viši rang takmičenja. Naravno, tek je prvi deo sezone i očekuje se uzbudljiva trka između Borca i Tempa.
BORAC (Sakule) – SLAVIA (Kovačica) 5:2 (2:1); Još jedna goleada u Sakulama i ubedljiva pobeda Borca. Domaći fudbaleri su poveli već u 4. minutu pogotkom mladog Nikole Marjanskog, da bi već u 19. minutu Slobodan Novaković udvostručio vođstvo. Međutim, gosti iz Kovačice su uspeli da smanje prednost Borca i na odmor se otišlo sa rezultatom 2:1.
U nastavku meča za samo 10 minuta Sakuljani su pokazali ko je gazda na stadionu Sveti Nikola. Nakon dva minuta pošto je sudija svirao početak drugog poluvremena, vođa sakulskog tima Dragan Kostić, koji ove sezone doživljava drugu fudbalsku mladost, postiže pogodak i ponovo domaćinu donosi prednost od dva gola. A onda na scenu stupa Srđan Marjanski i u roku od pet minuta (50’ i 57’) postiže dva pogotka za nedostižnih 5:1. Do kraja meča gosti su samo uspeli da malo ublaže poraz.

BORAC: Šiđanin, I.Kostić, Novakov, Cuca, Novković, S.Marjanski, Grčak, N.Marjanski, D.Kostić, Galić, Selaković (Dimitrijević, Mirkov, Šarac, Nestorov, Tornjanski)
REZULTATI 8. kola: Borac (S) – Slavia 5:2; Voja Gačić – Kolonija 4:1; Jedinstvo – tempo 4:4; Borac (P) – Vojvodina 1:2; Pobeda – slobodan tim.
TABELA: 1. Borac (S) (18); 2. Tempo (16); 3. Voja Gačić (15); 4. Kolonija (12); 5. Vojvodina (12); 6. Jedinstvo (10); 7. Slavia (9); 8. Borac (P) (3); 9. Pobeda (0)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije