Opštinska liga: Tempo i Borac nastavljaju pobednički niz

03/10/2022

u SPORT

Tempo i Borac nastavljaju pobednički niz
SEFKERIN / SAKULE, 3. oktobar 2022 – U 5. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Sefkerinsci i Sakuljani nastavljaju pobednički niz. Tempo sa maksimalnim učinkom u prvenstvu drži prvu poziciju, dok je Borac na trećem mestu sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Voja Gačić.
TEMPO (Sefkerin) – Pobeda (Samoš) 5:0 (); Napadači Tempa su na ovoj utakmici brojali samo do pet, jer su mislima verovatno već bili okrenuti ka sledećem vikendu i derbiju u Sakulama. Vrlo lako su igrači Tempa ulazili u šanse na ovoj utakmici ali nije svaka šansa bila gol. Centralna figura prvog poluvremena bio je golgeter domaćina Zvonko Jakovljević koji je tri puta matirao golmana Pobede iz Samoša i to u 14, 29, i 37. minutu. Prva dva gola je postigao izlazeći jedan na jedan sa golmanom gostiju dok je treći pogodak produkt lepog centaršuta Jovanova a na drugoj stativi se našao Jakovljević i zatresao mrežu.

Foto; FK Tempo

Početak drugog poluvremena doneo je pet izmena kod domaćih. U igru su ušli momci koji su imali manju minutažu u prva tri kola. Gde je Jakovljević stao u prvom, nastavio je Radomirović u drugom poluvremenu. Prvo je solo prodorom i preciznim šutem povećao na 4:0 u 54. minutu da bi na centaršut Krueziua postavio konačnih 5:0 u 73. minutu.
Sastav Tempa: Janjić, Jovanov (od 46. minuta Gligorić), Dačić, Arsić, Jaćimovski, Stanisavljević, Živkov (od 46. minuta Krueziju), Bursać (od 46. minuta Radomirović), Jakovljević (od 48. minuta Romanov), Mladenović (od 46. minuta Rakić ), Cvetković.

VOJVODINA (Crepaja) – BORAC (Sakule) 2:3 (1:2); Pobedom u Crepaji pokazali su Sakuljani da na njih treba ozbiljno računati u borbi za vrh tabele, a već u narednom kolu očekuje ih derbi kola, ujedno i opštinski derbi sa sefkerinskim Tempom.

Teška utakmica u Crepaji i ne baš najbolja igra ali tri boda idu u Sakule. Strelci za Borac su bili Milan Selaković, Slobodan Novković i Raša Gračanin.

REZULTATI 5. kola: Borac (P) – Voja Gačić 1:3; Vojvodina – Borac (S) 2:3; Tempo – Pobeda 5:0; Kolonija – Slavia 4:2; Jedinstvo – slobodan tim.

TABELA: 1. Tempo (12); 2. Voja Gačić (9); 3. Borac (S) (9); 4. Kolonija (9); 5. Jedinstvo (6); 6. Vojvodina (6); 7. Slavia (6); 8. Borac (P) (3); 9. Pobeda (0).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije