Eko kadar Opovo: Uručene nagrade za najbolje radove (video)

01/10/2022

Uručene nagrade za najbolje radove

OPOVO, 30. septembar 2022 – Povodom drugog po redu foto konkursa Eko kadar Opovo, u maloj sali Kulturnog centra Opovo održana je svečanost na kojoj su uručene nagrade pobednicima i izloženo 15 radova koji su se našli u užem izboru.
Foto konkurs je organizovala Opštinska narodna biblioteka Opovo pod pokroviteljstvom lokalne samouprave koja je obezbedila nagrade. Ovogodišnja tema je bila promocija prirodnih vrednosti i lepota opštine Opovo – landscape, a učestvovalo je 11 autara sa 44 fotografije.

Eko kadar Opovo; Foto/Glas Opova

Žiri je jednoglasno odlučio da ove godine ne dodeli prvu i drugu nagradu, već tri treće nagrade za sledeće fotografije: „Zima“, Dragane Avramović, „Treće oko“, Petra Stojanovića i „O kravama i travama“, Mine Keler.„Prvi put sam učestvovala na foto konkursu, nisam očekivala da ću dobiti i nagradu. Mnogo sam srećna, volim fotografiju, nastaviću da fotografišem i verovatno opet učestvovati na foto konkursu“, izjavila je Mina Keler. Pobedničke fotografije kao i sve fotografije koje su ušle u uži izbor biće izložene u parku u Opovu tokom manifestacije Miholjski susreti sela – Banatski slatki dan, u nedelju, 2. oktobra.

Pobednici konkursa Eko kadar Opovo; Foto/Glas Opova

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije