Eko kadar Opovo: Uručene nagrade za najbolje radove (video)

October 1, 2022

Uručene nagrade za najbolje radove

OPOVO, 30. septembar 2022 – Povodom drugog po redu foto konkursa Eko kadar Opovo, u maloj sali Kulturnog centra Opovo održana je svečanost na kojoj su uručene nagrade pobednicima i izloženo 15 radova koji su se našli u užem izboru.
Foto konkurs je organizovala Opštinska narodna biblioteka Opovo pod pokroviteljstvom lokalne samouprave koja je obezbedila nagrade. Ovogodišnja tema je bila promocija prirodnih vrednosti i lepota opštine Opovo – landscape, a učestvovalo je 11 autara sa 44 fotografije.

Eko kadar Opovo; Foto/Glas Opova

Žiri je jednoglasno odlučio da ove godine ne dodeli prvu i drugu nagradu, već tri treće nagrade za sledeće fotografije: „Zima“, Dragane Avramović, „Treće oko“, Petra Stojanovića i „O kravama i travama“, Mine Keler.„Prvi put sam učestvovala na foto konkursu, nisam očekivala da ću dobiti i nagradu. Mnogo sam srećna, volim fotografiju, nastaviću da fotografišem i verovatno opet učestvovati na foto konkursu“, izjavila je Mina Keler. Pobedničke fotografije kao i sve fotografije koje su ušle u uži izbor biće izložene u parku u Opovu tokom manifestacije Miholjski susreti sela – Banatski slatki dan, u nedelju, 2. oktobra.

Pobednici konkursa Eko kadar Opovo; Foto/Glas Opova

 

pročitajte još i

Bioskop: Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova

Bioskop: Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova

Prodaja ulaznica u sredu od 16:00 časova OPOVO, 29. novembar 2022 – Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Opovo, u sredu, 30. novembra, biće prikazana dva filma. U 18:00 časova dečji film Dečak i delfin“ i od 20:00 časova novi domaći hit film „Vera“. ULAZNICE ĆE...

Ponedeljkom u biblioteci: Vajanje glinom za odrasle

Ponedeljkom u biblioteci: Vajanje glinom za odrasle

Vajanje glinom za odrasle OPOVO, 29. novembar 2022 -   U okviru programa „Ponedeljkom u biblioteci“ održana je treća kreativna radionica za odrasle na temu vajanja gline. Opštinska narodna biblioteka Opovo poziva sve zainteresovane građane da se pridruže i učestvuju u...

najnovije

najčitanije