Turizam: Prvi vodič za digitalne nomade na teritoriji AP Vojvodine na engleskom jeziku

September 16, 2022

Prvi vodič za digitalne nomade na teritoriji AP Vojvodine na engleskom jeziku

OPOVO, 16. septembar 2022 – U svečanoj sali Turističke organizacije Grada Novog Sada, predstavljen je prvi vodič za digitalne nomade na teritoriji AP Vojvodine na engleskom jeziku.

Ovaj digitalni vodič je projekat  Udruženja za promociju digitalnih nomada, poslova na daljinu i tehnologija ,,Be Happy Work and Travel”, a podršku njegovoj realizaciji pružio je i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam.

Vodič za digitalne nomade na teritoriji AP Vojvodine publikovan je na engleskom jeziku i objedinjuje sve činjenice u vezi sa komparativnim prednostima Vojvodine, kao destinacije koja treba da privuče ljude koji koriste savremene digitalne i komunikacione tehnologije za obavljanje svojih poslova i žive „nomadskim” životom.

 

 

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Danas počinje popis BEOGRAD, 1. oktobra (Tanjug) - U Srbiji danas počinje popis stanovništva, a oko 15.000 izabranih popisivača krenuće od vrata do vrata, metodom intervjua da od građana prikupljaju popisne podatke. Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin...

najnovije

najčitanije